Az Ön adatvédelmi beállításai

A legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a 3M webhelyei cookie-kat használnak a használati adatok elemzéséhez és a felhasználói élmény személyre szabásához, valamint, hogy az érdeklődési körének megfelelő hirdetéseket tudjunk megjeleníteni. A 3M által gyűjtött adatokról és azok felhasználásáról, valamint a 3M webhelyein a cookie-k használatáról további információkat a 3M Globális internetes adatvédelmi szabályzatában talál.

Elfogadás és továbblépés

Menu A 3M.hu megtekintése
Cápaveszély

Cápaveszély

Amikor Troy Kilfoyl csónakázni megy, szereti tudni, hogy övé a legimpozánsabb hajó a tavon.

„Nekem ez arról szól, hogy kitűnjek a sok gyári kinézetű motorcsónak közül“ – mondja Troy. „Mind egyforma: fehér alapon színes csík.“

Cápaveszély

Troy – aki értékesítési vezető a 3M-nél – kapva kapott az alkalmon, hogy lefóliázhassa csónakját. Ami azt illeti, kétszer is újracsomagolta.

A csónak újragondolásán a Digital Graphic Solutions nevű csapattal dolgozott Indiana államban. Először a grafikai koncepciót dolgozták ki a tervezővel; élénk, feltűnő színeket és hangsúlyos mintázatot terveztek. A grafikai stúdió ezután a motorcsónak méreteire szabta a tervet. Troy tapasztalatai szerint, amint kész a grafikai terv és megvannak a méretek, a fóliázó alig egy hét alatt becsomagolja hajót.

Cápaveszély

„Teljesen átváltoztatja a hajó öreg, kopottas külsejét az egyik legkirályabb dologgá, amit életedben láttál!“  

TROY KILFOYL 3M ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ, REKLÁMGRAFIKAI TERMÉKEK   

Cápaveszély

Néhány év múlva lehetősége adódott kipróbálni egy új kinézetet. Ezúttal nehezebben jött az ihlet, mivel nagyon elégedett volt a hajó addigi megjelenésével, de a grafikus küldött neki egy tervet, amin egy személyes projekt keretében dolgozott.

„Eszement jól nézett ki“ – mondja Troy. „Olyan volt, mint egy tribal stílusú cápa tetoválás folyékony krómból.“

Cápaveszély

„Fantasztikus! Rengeteg visszajelzést kapok. Az emberek nagyon megnézik, a gyerekek pedig azt kiabálják, hogy »Apa nézd! Jön a cápás hajó! «“

Cápaveszély