Az Ön adatvédelmi beállításai

A legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a 3M webhelyei cookie-kat használnak a használati adatok elemzéséhez és a felhasználói élmény személyre szabásához, valamint, hogy az érdeklődési körének megfelelő hirdetéseket tudjunk megjeleníteni. A 3M által gyűjtött adatokról és azok felhasználásáról, valamint a 3M webhelyein a cookie-k használatáról további információkat a 3M Globális internetes adatvédelmi szabályzatában talál.

Elfogadás és továbblépés

Menu A 3M.hu megtekintése
Egy olvasnivaló parkolóház

Egy olvasnivaló parkolóház

Határozott és ikonikus. Igen, ez egy parkolóház.

A Missouri állambeli Kansas City-ben ez a „közösségi könyvespolc“ még a forgalmat is megállítja, és szerte a világból vonzza a turistákat. Ez tényleg olyan dolog, ami közösségi összefogás eredményeként jöhetett létre.

A Kansas City Központi Könyvtár 22 „könyvgerincének“ minden egyes darabja a városlakók által lett jelölve, akik a Kansas City-hez kapcsolódó dolgok és kedvenc irodalmi klasszikusaik után nevezték el a parkoló elemeit.

Egy olvasnivaló parkolóház

A könyvek teljesebbek az életnél

Minden képet 3M Comply™ ragasztótechnológiával ellátott Controltac™ grafikai fóliákra nyomtattak. Ezt a fóliát járművek és épületek teljes borítására használják- még a parkolókéra is. A Wasginton D.C.-ben található Nemzeti Építészeti Múzeum ezt a Kansas City-ben található gigantikus méretű könyvespolcot is kiállította, a képzelet és irodalom szerelmeseivel is megosztva.

GRAFIKAI FÓLIA

„A közösségi könyvespolc segít felfedezni irodalmi örökségünket, a reakciókon pedig látszik, hogy olvasás iránti szeretetünk általános.“

LILLIE BRACK IGAZGATÓ, Kansas City Központi Könyvtár