Az Ön adatvédelmi beállításai

A legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a 3M webhelyei cookie-kat használnak a használati adatok elemzéséhez és a felhasználói élmény személyre szabásához, valamint, hogy az érdeklődési körének megfelelő hirdetéseket tudjunk megjeleníteni. A 3M által gyűjtött adatokról és azok felhasználásáról, valamint a 3M webhelyein a cookie-k használatáról további információkat a 3M Globális internetes adatvédelmi szabályzatában talál.

Elfogadás és továbblépés

Menu A 3M.hu megtekintése
Hallod ezt?

Hallod ezt?

Az első figyelmeztetés a fülcsengés volt a hangos kocnertek után.

“Hamar elmúlt, így nem foglalkoztatott túl sokáig“- mondta Brian Felsen, egy ruházati cég tulajdonosa.

De egy orvosi látogatás a legrosszabbra derített fényt: a nagy hangerőnek való kitettség fülzúgást idézett elő nála.

Hallod ezt?

Hallásmentő technológia

Most a gyermekeket próbálja megóvni ugyanettől. A “ Your Ears Rock“ igazgatójaként Felsen egy olyan törvényt akar elfogadtatni, amely Minneapolis zenés szórakozóhelyei számára kötelezővé tenné ingyenes füldugók biztosítását vendégeik számára. A 3M 1 évre elegendő hab füldugóval segítette a programot

Más városokoz is eljutott Felsen kezdeményezésének híre, és várhatóan New York, Texas és California államokban is hasonló jogsazbályok lépnek életbe a közeljövőben.

HALLÁSVÉDELEM

“Az amerikai felnőtt népesség körülbelül 20%-a számol be valamilyen fokú halláscsökkenésről. A zaj miatt kialakult halláskárosodás 100%-ban megelőzhető.“

BRIAN FELSEN IGAZGATÓ, “YOUR EARS ROCK“

Egy intelligens baba

Felsen Fre Quency-vel, egy zajszintmérővel ellátott babával hívja fel a figyelmet a zaj okozta halláskárododásra.

“A babát rengeteg iskolai eseményre visszük magunkkal, ahol a tanulók feltehetik rá fejhallgatóikat, hogy lássák, milyen hangerőn hallgatják a zenéjüket. A legtöbb esetben, ez a biztonságos, 85 decibeles érték felett van.

VESZÉLYES DECIBELEK