Most Ethical Company

A 3M sorozatban harmadik éve a világ legetikusabb vállalatai között!

Tudományon alapú vállalatunkat az etikai normák szövik át, cégünk víziójától kezdve az etikai kódexen át azokig a konkrét viselkedésformákig, amelyeket minden alkalmazottunknak bizonyítania kell az éves beszámolók alkalmával. A 3M etikai kultúrája az elmúlt 114 év alatt annyira megerősödött, hogy az példaként állítható a világ bármely gazdasági szereplője elé.

Ennek köszönhetjük, hogy az Ethisphere, a világ egyik legmeghatározóbb intézménye az etikus üzleti magatartás területén immár sorozatban harmadik éve nevezte meg a 3M-et a világ legetikusabb vállalatai között. A szervezet azokat az üzleti szereplőket tünteti ki a díjjal, akik az elveket gyakorlatba ültetve tevékenykednek és fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy a bizalom a cég szerves részét képezze, továbbá, hogy a jövőben etalonnak számító irányelveket már ma alkalmazzák.

Az Ethisphere világszerte 5 kategóriában értékeli a gazdasági szereplőket: etikai és megfelelési program; egyéni és vállalati felelősségvállalás; etikai kultúra; irányítás és vezetés; innováció és hírnév. A 3M magas pontszámot ért el mindegyik kategóriában, de a legjobb teljesítményt az "egyéni és vállalati felelősségvállalás" területén tudtuk felmutatni.

A világ legetikusabb vállalatainak 2016-os listáját a következő weboldalon tekintheti meg:


értékbecslési