Az Ön adatvédelmi beállításai

A legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a 3M webhelyei cookie-kat használnak a használati adatok elemzéséhez és a felhasználói élmény személyre szabásához, valamint, hogy az érdeklődési körének megfelelő hirdetéseket tudjunk megjeleníteni. A 3M által gyűjtött adatokról és azok felhasználásáról, valamint a 3M webhelyein a cookie-k használatáról további információkat a 3M Globális internetes adatvédelmi szabályzatában talál.

Elfogadás és továbblépés

Menu A 3M.hu megtekintése
Post-it poznámky, elektronicky

Post-it jegyzetlapok a digitális világban

Valóban lehetséges az, hogy a Post-it jegyzeteit az okostelefonján vagy tabletjén rendezze el, és úgy ossza meg a munkatársaival a közös munka során?

Igen, már létezik egy ilyen alkalmazás.

Ötletelések alkalmával leggyakrabban Post-it jegyzetlapokra írunk, majd felragasztjuk őket a falra, hogy az egész csapat láthassa őket. Mikor véget ér a megbeszélés, valaki lefényképezi az eredményül kapott „kollázst“, és elküldi a többieknek.

De mi lesz ezután a csapatmunkával?

Mozgásba hozzuk az ötleteket!

2014-ben a Post-it® Plus alkalmazást nevezték az App Store egyik legjobbjának. Hogy miért? Az alkalmazás Post-it jegyzetek digitalizálására használható, amiket utána átrendezhetünk, módosíthatunk és csoportosíthatunk úgy, ahogy számunkra a leglogikusabb.

Már csak az van hátra, hogy az elrendezett „táblát“ megosszuk csapattársainkkal, vagy kedvenc alkalmazásaink segítségével, legyen az PowerPoint, Excel, Dropbox vagy PDF. Ilyen módon bárki hozzátehet vagy építhet a legnagyszerűbb ötleteinkre, hogy megmaradjon a csapatmunka lendülete.

Az alkalmazást eddig 2,5 millió alkalommal töltötték le.

TÖLTSE LE AZ ALKALMAZÁST!

Post-it poznámky, elektronicky