Az Ön adatvédelmi beállításai

A legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a 3M webhelyei cookie-kat használnak a használati adatok elemzéséhez és a felhasználói élmény személyre szabásához, valamint, hogy az érdeklődési körének megfelelő hirdetéseket tudjunk megjeleníteni. A 3M által gyűjtött adatokról és azok felhasználásáról, valamint a 3M webhelyein a cookie-k használatáról további információkat a 3M Globális internetes adatvédelmi szabályzatában talál.

Elfogadás és továbblépés

Menu A 3M.hu megtekintése
Felöltözni úgy, mint apa

Úgy öltözöm, mint Apu

Az angliai Clitheroe-i Brennand Endowed Általános Iskolában a gyerekek jól láthatósági mellényeikben mennek jótékonysági sétáikra, amiben úgy nézhetnek ki, akár egy általuk kedvelt felnőtt.

Felöltözni úgy, mint apa

Mellényt mindenkinek!

Az egész akkor kezdődött, amikor Andrew hazaérkezve megkérdezte nővérét, hogy kölcsön kaphatja-e a jól láthatósági mellényét a sétára.

Andrew édesapja, Stuart a 3M egyik menedzsere, édesanyja pedig a Brennand Iskola igazgatója. A Stuart által indított adományozásnak köszönhetően minden gyermek kaphatott egyet a mellényekből.

biztonsági tippek

„A falunak nincs megfelelő járdája, így nagyon fontos, hogy a közlekedők tisztán láthassák a gyerekeket az utcákon való séta, vagy biciklizés közben.“

CHARLOTTE PEREGRINE
Iskolaigazgató, Brennand’s Endowed Általános Iskola

Felöltözni úgy, mint apa

Fénylő csillagok

A gyerekek egy jótékonysági séta alkalmával is megmutathatták mellényeiket, amit a Farm Africa támogatására szerveztek. A sétát a „Welly Walk“ becenévvel is illetik, mivel „welly“ az ekkor viselt csizmák angol elnevezése.

FARM AFRICA

“A gyerekek örömmel vették fel a jól láthatósági mellényeiket, hiszen ez olyan, »mint amit apu is hord. «“

STUART McINTOSH
3M LOGISZTIKAI MANAGER, UPBROOKS